vsetkovklude

vsetkovklude | kopyto, jelito, platí to :)

vsetkovklude
Amnesty Interussional
 
vsetkovklude
vsetkovklude | 6.8.2022 23:40

Pani riaditeľke sa treba pozrieť na financovanie AI, rovnako ako bolo potrebné pozrieť na financovanie WHO, počas pandémie, keď ich Čína zasponzorovala 4mld. USD a oni doteraz zapierajú pôvod vírusu v Číne...


vsetkovklude
vsetkovklude | 7.8.2022 08:56

Že čas napoleonských vojen, kedy sa nepriatelia stretli na lúke za mestom je dávno preč. Ten kto sa bráni sa bude brániť v mestskej zástavbe, najmä ak bráni mesto. Robia to rovnako Rusi aj Ukrajinci, akurát Rusi to ešte povýšili na nový level, keď navozili arzenál do jadrovej elektrárne. Rusi sú majstri v kurewstvách, viem to dávno, ale na Ukrajine to ukazujú celému svetu...


Gargamel
Gargamel | 7.8.2022 09:38

všimli ste si, ako jojojo práve priznal, že tie jeho obľúbené potkany od Uralu sú na cudzom území a ostreľujú civilné budovy na cudzom území? On to zrejme nepochopí, ale to nevadí, on toho už viac nepochopil.

Takže ak by potkany ostali vo svojich dierach doma, tak by sa nikto neskrýval vo vlastnom štáte, aj medzi civilnými budovami, pred zaostalou pliagou z východu?


Nepochopitelne
Nepochopitelne | 7.8.2022 15:19

Ako nahle nejake media povedia pravdu tak uz na nich ide vlna kritiky. Aspon vidno, ze nechcete pocut pravdu.


Xytrolin
Xytrolin | 7.8.2022 15:21

Požičiam si myšlienku z inej diskusie: Najväčšími porušovateľmi humanitárneho práva boli Poliaci, keď povstanie proti Wehrmachtu umiestnili rovno do Varšavy.


vsetkovklude
vsetkovklude | 7.8.2022 16:08

Jojojo, samozrejme, že sa o tom hovorí, ale Ukrajincom to prepáčime, lebo bránia svojich ľudí na svojej zemi, ty tupelo. Ačohentizmus by bol, keby sa nepoukazovalo na druhú stranu konfliktu, ale na niekoho úplne iného, napr. Američanov

Nepochop: AI nie je žiadne médium, ale mimovládna organizácia, máš v tom guláš


vsetkovklude
vsetkovklude | 7.8.2022 17:56

No na ukrajinskom území majú možnosť sa civilisti evakuovať, na rozdiel od civilistov na ruskom území, ktorí sú tam držaní ako živé štíty...


Xytrolin
Xytrolin | 7.8.2022 21:07

Jojojo: A teraz mi Kefalin vysvetli, ako mohli Ukrajinci urobit legálne z niečoho terč pri ruskej nelegálnej hanebnej zločinnej “operácii”.
Si reeeee-taaaaard!


vsetkovklude
vsetkovklude | 7.8.2022 21:26

Riaditeľka AI odchádza, zvyšku vedenia asi doplo, akého failu sa dopustili...jej podľa leaving speech nie tak celkom :D


vlt
vlt | 7.8.2022 22:21

AI napisali pravdu a to ani nikto nerozporuje. O com to potom cele je?
Problem je ten ze tu kazdeho kto nepovie to co sa "patri" media oznacia za dezolata. A potom sa clovek cuduje ze kolko tych dezolatov tu zrazu mame.
Ak sa takto bude komunikovat dalej tak Ficovi len vydlazdite cestu.


vsetkovklude
vsetkovklude | 7.8.2022 22:32

ale nedrístaj vlt, nesnaž sa z toho vyviniť, my všetci vieme, že k nim patríš :D


vlt
vlt | 7.8.2022 22:38

Tak iste. Komunisti vravievali ze "Kto nejde s nami, ide proti nam." a mam dojem ze sa to vracia.

Serem ti ja aj na vasu polarizaciu spolocnosti.


vsetkovklude
vsetkovklude | 7.8.2022 22:46

V ťažkých časoch si musíš vedieť vybrať stranu, ideálne stranu dobra alebo páľ do pi*e s moralistickými sračkami o nestrannosti, mlčiaca nestranná masa spôsobila vo svete viac zla, ako ktorýkoľvek zloduch


T-Bone
T-Bone | 8.8.2022 07:36

Vraví sa, že v láske a vojne je všetko dovolené. A keď sa jeden bráni, robí to všetkými možnými spôsobmi. Ak ťa niekto prepadne v tvojom byte/dome asi ťažko ho presvedčíš, aby s tebou šiel konfrontovať na lúku za mesto a tvoj byt ten konflikt jednoducho pocíti. Presne ako napísal VVK "časy napoleonských (a iných) vojen sú dávno preč." Všade na svete sa konflikty odohrávajú v blízkosti obydlí resp. útoky dopadajú aj do mestských zastavieb. Asi toľko k tomu.


Nepochopitelne
Nepochopitelne | 8.8.2022 10:09

Civilisti sa evakuovat nemozu, lebo potom by Zelensky nemohol plakat na instagrame a ziadat zbrane a sankcie. Ludi tam umyselne nechavaju, aby umierali a bolo co riesit.

Ako hovorim uz od zaciatku keby to naozaj mysleli vazne tak by to prebiehalo uplne inac.


Michal
Michal | 9.8.2022 20:09

Len tak namatkovo k tym znasilneniam zien a deti vlavo:
Nevymyslela si nahodou tie pribehy pani ukrajinska ombudsmanka??
https://hnonlin...manka-vymyslela


Xytrolin
Xytrolin | 10.8.2022 10:35

@Marty: Nevymyslela, vymysleli si to tí zapadní Aziati, čo sa pri tom niektorí aj fotili. Ona to prifarbila tvrdením, že je to štandard v ruských jednotkách, na čo nemala dôkazy. Skutočne, kto by to povedal, nie všetci vojaci v ruskej armáde znásilňujú.
Vy tiež budete znasilnovať ženy, keď na to príde, nedajbože?
Či ako ste nastavení? Morálne? Alebo keď dokonca vášmu veliteľovi prdne v hlave a dá vám to “priateľským odporúčaním” najavo, že “môžete” a “ide sa na to”?
Si uvedomte, čo za obludnost Putin rozpútal a ako to pred vlastným obyvateľstvom ospravedlňuje už 37. vymyslenym dôvodom…


Michal
Michal | 10.8.2022 14:14

Xytrolin: Zaujimave, ze proputinovski dezolati z BBC a WSJ ten pribeh podavaju trosku inak...


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
SkryĹĄZatvorit reklamu
loader