vsetkovklude

vsetkovklude | kopyto, jelito, platí to :)

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
vsetkovklude
Naslovovzatí odborníci
 
| 12.1.2023 17:29

jemu uz uplne sviha v bedni..


salamoon
salamoon | 12.1.2023 17:42

toho ani na psychiatriu nezoberu... taky odbornik sa este nenarodil co by ho zvladol...


sarmantna teplaren
sarmantna teplaren | 12.1.2023 18:10

ma to pokracovanie, len nemam fasabuk.
https://twitter...NZDs4AAWhEwefUQ


vsetkovklude
vsetkovklude | 12.1.2023 18:45

ST, tak to je masaker :D:D:D


Prasaciny
Prasaciny | 12.1.2023 21:19

Nedžubte do neho. Užíva si posledné mesiace bez mydla a Demetera v sprche. A na oplátku nám dáva Ficogrína k moci.
10 rokov každý s IQ korytnačky vedel, že je to psychopat a retard. Väčšina psychických porúch osobností má 8-10 črtov, ak niekto spĺňa š-4, tak tam spadá.
Definícia histriónskej poruchy osobnosti podľa MCH-10 (ICD-10 v EN) je ako Retardelkov životopis a ktokoľvek mu dal hlas by mal byť zbavený svojprávnosti.


vsetkovklude
vsetkovklude | 12.1.2023 23:21

No tak to prrr, moja žena volila OĽaNO, ale to len preto, lebo sa politike nevenuje a nechcela zlodejov ani náckov. Priznávam "mea culpa", že som to nepodchytil skôr, už sa to viac nestane, už vie koho má voliť, len jej mám poradiť v krúžkoch a nech sú to ženy :D


sarmantna teplaren
sarmantna teplaren | 12.1.2023 23:26

Prave preto maju byt obvody mensie aby kazdy toho „svojho“ poslanca mal sancu poznat/stretnut.

Takto voli cele Slovensko tych istych, ktorych pozna len z TV


obserr
obserr | 13.1.2023 08:50

da sa suhlasit:

Nechcení lídri

Či chceme, alebo nie, od konca starej garnitúry (SDKÚ, KDH, SMK) boli a stále sú iba dvaja ľudia, ktorí vybudovali konkurencieschopné nezlodejské strany. Matovič a Sulík. Odisť z relatívneho komfortu úspešného podnikateľského života a reálne sa zapojiť do boja o zmenu vecí verejných si okrem odvahy a húževnatosti vyžaduje aj obetavosť. Poraziť Fica, Pellegriniho, Kotlebu, Danka, Bugára, Kaliňáka a celý ensámbel ľudí, ktorí brali republiku ako svoj dobytok, večne dojený a pripravujúci sa na porážku, si vyžadovalo extrémnu vytrvalosť. V Matovičovom prípade až militantného charakteru, kedy svoj boj premenil na svätú vojnu. Takýto boj neostane bez následkov, po 10 rokoch v zákopoch (v ktorých bojoval proti smerákom spolu so Sulíkom), sa z Matoviča stal premiér s PTSD. Ako veterán z Vietnamu po návrate domov, ktorý vidí nepriateľov všade, aj tam kde nie sú, pokračoval vo vojne aj vtedy, keď už mal nastať mier. Jedinou oporou, ktorá ho momentálne vie terapeutizovať, sa zdá byť katolícke krídlo Oľano a Sme rodina, ku ktorým stráca akýkoľvek kritický pohľad a stáva sa ich klientom. Sulík, unavený večnými bojmi, ktoré spolu s Matovičom viedol v opozičných zákopoch, nemal pre jeho nezmenenú politiku konfliktu ďalšiu trpezlivosť (tak, ako mnohí jeho členovia nečlenovia v rámci OĽaNO) a za cenu veľkých strát bol ochotný hodiť sa na hrdzavú dýku s cieľom zachrániť v parlamentnej politike aspoň trocha racionality. Spektákl to nebol pekný. Nesúďme však Sulíka s Matovičom až tak prísne. Boli totiž jediní, ktorí sa vedeli pozrieť zlu priamo do očí a dokázali vydržať všetko, čo sa na nich valilo, a to v nebezpečných putinovských časoch, keď hegemóni kradli CTčka, unášali Vietnamcov či vraždili novinárov a ich rodiny.

cele: https://blog.sme.sk/janbilohuscin/politika/krajina-lidrami-opustena


Prasaciny
Prasaciny | 13.1.2023 09:22

@obserr CTJB? Hoď občiansky preukaz do skartovačky. Nemáš naň nárok ani morálne, ani mentálne.
Matovič aj Sulík sa natlačili do politiky až keď ich primitívny business model z 90tych rokov kľakol na kolená.
Jeden o**bával inzerentov na počte doručených výtlačkov.
Druhý o**bával študentov, keď zaplatili 3+ krát toľko za užívanie PC ako za samotnú tlač ... lebo počítadlo času bežalo hneď, ale Word, Excel, Acrobat ... sa púšťal 2 minúty a USB kľúč to "chytilo" až po 5 minútach.
Akonáhle to Sulík exitol, tak sa to postupne pretváralo na serióznu firmu a dnes tam rád chodím nakupovať spotrebný materiál, núdzovo aj tlačiť.


misiak
misiak | 13.1.2023 10:31

Ebenci ... už mu zrušte prístup na sociálne siete. To je do nebe volajíci velebnosti.


vsetkovklude
vsetkovklude | 13.1.2023 12:22

Prasaciny, tak s týmto nemôžem súhlasiť, jeden aj druhý predviedli kus podnikateľského ducha so svojimi biznis plánmi. Neviem aký mali v tom čase support v marketingu a financovaní, ale to čo obaja ako podnikatelia dokázali bolo na tú dobu prevratné na Slovensku. Ja som niečo ako študent vo faxcopy nechal, fotil som si prednášky, na ktoré som nechodil a v regionálnych novinách Matoviča som si vždy vedel nájsť veľa vecí, ktoré som potreboval a musím povedať, že mi chýbajú...


obserr
obserr | 13.1.2023 12:46

@Prasaciny, mna ani Matovic ani Sulik svojim podnikanim neo*ebali (ak zanedbam pripadnu "optimalizaciu" dani). Urcite nikoho nenutili pistolou ani zakonmi u nich inzerovat/tlacit/kopirovat, kazdy svojpravny mohol ist k vyhodnejsej konkurencii alebo ju vytvorit. A pokial viem, obaja sa biznisu zbavili celkom vyhodne, a nie na kolenach.

Ako som uz pisal, rad sa necham (aj tu) poucit, kto zo sucasnej ponuky je vhodnejsi. Ani jeden nie je idealny, no vylucovacou metodou mi stale spomedzi stran vychadza SAS a spomedzi predsedov stran Sulik (Matovic nie je druha volba, no zdaleka nie posledna). A nie, ja konkurenciu do politiky robit nejdem, aj o tom je (cely) ten blog (nie moj).

Btw, urcite Matovic hejtuje Hirmana, aby sa tam mohol vratit kamos Sulik .. Heger mu uz poprial k narodkam na FB ;)


obserr
obserr | 13.1.2023 12:51

ps. povodne som sem z toho blogu chcel dat len tuto cast:

"po 10 rokoch v zákopoch (v ktorých bojoval proti smerákom spolu so Sulíkom), sa z Matoviča stal premiér s PTSD. Ako veterán z Vietnamu po návrate domov, ktorý vidí nepriateľov všade, aj tam kde nie sú, pokračoval vo vojne aj vtedy, keď už mal nastať mier. Jedinou oporou, ktorá ho momentálne vie terapeutizovať, sa zdá byť katolícke krídlo Oľano a Sme rodina, ku ktorým stráca akýkoľvek kritický pohľad a stáva sa ich klientom."


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader