vsetkovklude

vsetkovklude | kopyto, jelito, platí to :)

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
vsetkovklude
Výmena
 
aaa
aaa | 20.9.2022 11:26

Pokiaľ viem tak Terminátor bol T-800, nie 90.


Nepochopitelne
Nepochopitelne | 20.9.2022 11:45

USA nemoze dat tanky.
1. Museli by dat aj opravarov a diely
2. Museli by zaucit ukrajincov na obsluhu
3. Porazili by rusov a to este zatial nechcu


Andrej
Andrej | 20.9.2022 12:14

Dik za link. Tak to je slusny ulovok, krasa.


tmiro
tmiro | 20.9.2022 14:36

To kludne moze byt pravda,ze usa este nie su pripravene na rozpad ruska a nechcu zatial jeho porážku. Ja by som im poradil, nech sa toho neboja.
To bola najvacsia chyba ze ked po rozpade zssr rusi plakali, zachrante nas, zomrieme od hladu, poslite nam ryžu tak zapad posielal konvoje s humanitarnou pomocou s konzervami, liekmi, dekami, atd zo strachu, co bude ak sa jadrove hlavice dostanu do rúk cecencom a roznym miestnym diktatorom novovzniknutych statov na sibiri atd.
Usa, neopakujte tu istu chybu, ze zase zachranite rusko pred rozpadom, znova na to doplatite a hlavne ti co su blizsie k rusku na to znova doplatia svonjimi zivotmi.

Usa, ja by som sa na vasim mieste nebal tuvinskej ani buriatskej republiky.


vsetkovklude
vsetkovklude | 20.9.2022 15:05

Úplne v základe zlyhali Američania, keď neuposlúchli Churchillove výzvy na napadnutie Sovietskeho zväzu po WWII. Proste videli, že svetová vojna sa skončila, mali veľké straty a nechceli ísť do ďalšej vojny... Škoda, keby vtedy rozprášili Stalinove Rusko, mohol byť na svete dlho pokoj a nebola by žiadna studená vojna a Varšavská zmluva a my by sme dnes tiež boli úplne inde ako sme...


Nepochopitelne
Nepochopitelne | 20.9.2022 18:09

@vsetkovklude vsak vidis, teraz maju moznost na reparat. Rusko slabne ci uz vojensky tak aj ekonomicky, takze utok teraz, po pripade neskvor ked to bude este horsie, by bol genialny tah.

Len cas ukaze ako to naozaj bude.


vsetkovklude
vsetkovklude | 20.9.2022 20:08

Rozdiel medzi vtedy a teraz je 6500 jadrových hlavíc, ktorými súčasné Rusko disponuje...vtedy by to bolo bez hrozby globálnej jadrovej katastrofy, lebo Rusko uvažuje v zmysle: "načo taký svet, v ktorom niet Ruska?".


aaa
aaa | 20.9.2022 20:11

Chalani, vy máte empatiu ako Sulík. To čo navrhujete by bol veľmi krvavý konflikt. Navyše dobyvačná vojna je hnus.


vsetkovklude
vsetkovklude | 20.9.2022 20:15

Empatia so svinskými vrahmi? Nedaj sa vysmiať. To by nebola dobyvačná vojna, ale osloboditeľská, dobyvačnú vojnu vedie práve Rusko na Ukrajine...


tmiro
tmiro | 20.9.2022 23:19

Netreba nic dobyvat, staci podporit jednu zo stran.

Napriklad ked Rusi dostali na picu v prvej cecenskej vojne a vypadli odtial, zostalo to v takom vakuu, svet nechcel rypat tak samostatnostbkrajiny neuznal a rusi to neovladali, tak ceceni si zili sami pre seba samostany zivot diplomatmi neuznani. Potom nabehli rusi druhy krat a pripojili sa k jednemu z cecenskych klanov a spolu porazili jeho konkurencne klany.

V rusku by sa dalo rozhodovat nieco ako podporime stareho fasistu Putina alebo toho druheho fasistu Navalneho atd.. Rovnaky vzor Burjatsko, podporime nejakeho terajsieho prezidenta Buriatskej republiky federalnej republiky ruskej federacie, ktory je asi nejaky byvaly predseda najvyssieho sovietu Burjatskej republiky alebo podporime napr nejaku narodnu stranu nase burjatsko atd... A mlatit nech sa uz mlatia oni, naco by sme my nieco dobyjali


aaa
aaa | 21.9.2022 09:09

vsetkovklude: Osloboditeľskú vojnu práve vedú rusi na Ukrajine, gratulujem dosiahol si úroveň 0. Páčia sa mi tie reči, dokonca na titulke Sme, že rusko je oslabené teraz je ideálny čas ho napadnúť. Pripomína mi to nemeckých vojakov keď odchádzali so spevom do boja v 1. sv. v., ako si mysleli, že sú o mesiac doma, vybavená vec. Kto tomuto verí je podľa mňa rovnako popletený propagandou ako sú rusi tou svojou.


vsetkovklude
vsetkovklude | 21.9.2022 09:21

aaa, čo prosím ťa Rusi na tej Ukrajine oslobodzujú? Ložiská zemného plynu na východe Ukrajiny? Nie Rusko nie je oslabené natoľko, aby bolo možné ho napadnúť. Avšak v krajine kde má svoju armádu Putin, Prigožin, Kadyrov aj Zolotov je ideálna situácia na občiansku vojnu a jej prípadné vzplanutie je potrebné podporiť, pre dobro celého vyspelého sveta... S tými dátumami opatrne, Rusi tiež plánovali na deň Pobedy pochodovať Kyjevom...


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader